Vendsyssel FF har forstærket deres trænerstab ved at hente en ny fysisk træner fra Brøndby IF. Klubben har valgt Mads Wurms Kristoffersen til at tage sig af den fysiske træning for holdet, som for tiden befinder sig på en sjetteplads i 1. division efter otte kampe.

Mads Wurms Kristoffersen er ikke et ukendt navn i fodboldverdenen. Han har tidligere været fysisk træner for Brøndbys U17 og U19-hold.

Udover det har han også en fortid som fodboldspiller, hvor han har spillet for Avarta og Jægersborg BK. Mads påtog sig rollen som fysisk træner i Brøndby IF i januar 2022.

Henrik Pedersen, træneren for Vendsyssel FF, udtrykte sin begejstring over den nye tilføjelse til hans team. Han sagde til Nordjyske: “Det er fantastisk, vi har fået det på plads. Mads har været fysisk træner for Brøndbys U17 og U19-hold, og han indeholder alle de kvaliteter, som vi har ledt efter. Det er også derfor, det har taget så lang tid at få en fysisk træner på plads. Vi har ikke ønsket at gå på kompromis med profilen, vi ledte efter.”

Det er tydeligt, at Vendsyssel FF har store forventninger til Mads og hans evner som fysisk træner. Klubben er også på udkig efter en ny assistenttræner, som endnu ikke er blevet fundet.