Victor Font skyder igen med skarpt mod sin modkandidat Joan Laporta. Font og Laporta er de to favoritter til at vinde præsidentsædet i Barcelona, og de kæmper naturligvis hver sin kamp for at vinde løbet, hvorfor man også ser, at de ofte nævner hinanden, når de kæmper deres kampe.

LÆS OGSÅ: Eric Bailly giver alternativt svar på Messi vs Ronaldo-debatten

“Vi har over en længere periode forklaret vores projekt. Det gør vi for at udvise respekt for klubbens medlemmer så de ved, hvad de stemmer på. Jeg kritiserer ikke Laporta, men der er intet i vejen med at fortælle sandheden. Det er ikke en mening – det er faktum, at Laporta ikke har noget projekt,” fortæller Victor Font.

Font han ærgrer sig også over, at Albert Benaiges har skiftet side. Han var nemlig en del af Victor Fonts mandskab, man han valgte at dukke op da Joan Laporta fortalte om sit ønske om at blive klubbens næste præsident.

Victor Font får hård kamp af Laporta, som man må sige er den helt store favorit til at vinde valget. Han har tidligere siddet som præsident i klubben, og dengang oplevede man, at Barcelona kom ind i en storhedstid, hvor man blandt andet vandt Champions League to gange under ham.

LÆS OGSÅ: Avis: Ansu Fati skal erstatte Ronaldo i Juventus

Der er derfor mange, der kommer til at stemme på Laporta, da man ved, hvad han står for, og man ligeså ved, hvad han kan udrette med de rette midler. Han havde dog ikke helt styr på økonomien, hvilket kan blive en stor faktor, da klubbens økonomi i øjeblikket ligger i ruiner.