Gianluigi Buffon har bekræftet, at han kommer til at forlade Juventus til sommer, men han meldte dog ikke ud, om han kommer til at stille støvlerne på hylden, eller om han vil finde sig en ny klub, men uanset hvad, så vil det umiddelbart være en trist nyhed for Juventus-fansene, da han uden tvivl er en stor legende i klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: Super League kan koste Barcas forlængelse med Messi

Den Gamle Dame har nydt synet af Gianluigi Buffon mellem stænger i hele 683 kampe, hvorfor han altså er en vaskeægte legende i Juventus, men det vil altså høre til fortiden om to måneder, da han har meldt ud, at han forlader klubben.

Andrea Pirlo, Juventus-manager, lagde dog ellers ikke skjul på, at han håbede, at man kunne overtale Buffon til at sætte sin signatur på en kontraktforlængelse, hvorfor altså Pirlo må tage en bid af det sure æble, da det ikke kommer til at blive en realitet.

“Min fremtid er afklaret og defineret. Denne smukke og meget lange oplevelse med Juve når sin definitive slutning i år,” siger Buffon til beIN Sports og tilføjer:

“Enten stopper jeg med at spille, og ellers finder jeg en løsning, der motiverer mig til at spille eller få en anderledes oplevelse i livet. Jeg vil overveje det.”

“Jeg føler, jeg har givet alt for Juve, og jeg har fået alt. Mere en det kan ikke gøres. Vi når enden af en cyklus, og det er rigtigt for én at fjerne forstyrrelsen,” siger Buffon.

Gianluigi Buffon har dog ikke været i aktion i særligt mange kampe i denne sæson, da han har haft tjansen mellem stængerne i Coppa Italia, mens han blot har fået syv kampe i Serie A.

Men det er heller ikke nogen hemmelighed, at Gianluigi Buffon er oppe i alderen.

LÆS OGSÅ: Sviner United og Liverpool: “Tag deres titler fra dem”

Det forventes, at den 43-årige målmandslegende kommer til at tørne ud for Juventus for sidste gang i Coppa Italia-finalen den 19. maj mod Atalanta.