Forhandlingerne mellem Ansu Fati og FC Barcelona er blevet sat på pause, da Fatis agent Jorge Mendes ikke vil acceptere frikøbsklausul.

Ansu Fatis forhandlinger med FC Barcelona om en ny kontrakt har ramt en mur. Angiveligt er hans agent, Jorge Mendes, utilfreds med en række af de vilkår, hans klient tilbydes.

LÆS OGSÅ: Medie: PSG tilbyder Barcelona byttehandel – Vil glæde Messi

Den 18-åriges nuværende kontrakt udløber i slutningen af denne sæson, og den catalanske klub er ivrige efter at forlænge med ham. De vil meget gerne binde ham på en langsigtet aftale, som de har gjort med Pedri.

Ifølge Daily Mail og El Nacional har forhandlingerne vist sig at være langt fra ligetil. Blandt andet skulle der være utilfredshed med længden af den tilbudte kontrakt.

På grund af Barcelonas veldokumenterede finansielle vanskeligheder, har Mendes, der for nylig afløste Lionel Messis far som Fatis agent, krævet en kontrakt med en varighed på to år.

Tilsyneladende har Mendes planer om at sætte sig til forhandlingsbordet med Barcelona igen inden 2024, hvor han vil forhandle en mere lukrativ aftale for sin klient.

Omvendt håber Barcelona på at kunne sikre Fati på en langsigtet forlængelse, der angiveligt primært skulle være baseret på en række præstationsbonusser og en stigning i grundlønnen efter hver sæson.

Mendes har angiveligt afvist tilbuddet og sat forhandlingerne på pause. Mens portugiseren er bekendt med Fatis ønske om at blive på Camp Nou, er han også fast besluttet på at sikre ham den bedst mulige kontrakt.

Af denne grund har han også valgt at afvise Barcelonas ønske om at skrive ind en frikøbsklausul på en milliard euro ind i kontrakten, som de har gjort i Pedris.

LÆS OGSÅ: Barcelona har udset sig Serie A-angriber som Haaland-alternativ

Daily Mail skriver dog, at Ansu Fati ikke er interesseret i at få så høj en frikøbsklausul i sin kontrakt. Han er nemlig fast besluttet på at have en vej ud af klubben, hvis han skulle skifte mening.