Han forlod FC Barcelona for blot to år siden, men nu arbejder præsident Joan Laporta på at hente Xavi Simons retur.

Den 18-årige Xavi Simons forlod FC Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain for to år siden. Nu kan han være på vej tilbage til Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Blev hentet til Barca af Koeman: Nu kan han ryge retur

Ifølge spanske Cadena SER er det en ‘reel mulighed’, at han vender retur efter denne sæson. Angiveligt skulle Joan Laporta være interesseret i at hente ham retur.

Muligheden skulle være kommet på bordet under et møde mellem spillerens agent Mino Raiola og Joan Laporta. De to siges også at have et forhold.

Den 18-årige hollandske midtbanespiller har kontrakt med Paris Saint-Germain resten af sæsonen. Det forventes dog ikke, at han forlænger med den franske klub.

Foto: Aurelien Meunier – PSG/PSG via Getty Images

Derfor har den catalanske klub mulighed for at hente det unge talent på en fri transfer. Og det skulle være en mulighed, der bliver overvejet nøje.

Simons forlod oprindeligt Barcelona i 2019, hvor han skiftede til Paris Saint-Germain, da han håbede på en hurtigere udvikling i den franske klub.

Det har dog vist sig ikke at være tilfældet, da han ikke har fået muligheden for at bevise sit værd. Siden 2019 er det kun blevet til 13 minutters spilletid for førsteholdet.

Af denne årsag skulle Xavi Simons være åben for et skifte retur til Barcelona, men midtbanespilleren stiller sandsynligvis krav om spilletid.

LÆS OGSÅ: Sterling åben for Barca-skifte – på én betingelse

Ifølge Transfermarkt har den 18-årige midtbanespiller, hvis fulde navn er Xavier Quentin Shay Simons, en markedsværdi på 500.000 euro. Det er svarende til 3,7 millioner kroner.