Ronald Koeman har ikke lagt skjul på, hvilke spillere, der indgår i hans planer og hvilke, der ikke gør. Det gælder blandt andet Junior Firpo, som ikke har fået meget spilletid i Barcelona, og han har derfor været rygtet væk flere gange.

LÆS OGSÅ: Koeman er rasende over Messi-læk: Vil finde gerningsmanden

Barcelona modtog da også et bud på ham i transfervinduets døende timer, men de valgte at takke nej til budet. Det var der mange Southampton-fans, som ikke var tilfreds med, da de ønskede at se ham skifte til klubben.

Det siges nu, at Southampton vil forsøge igen til sommer.

Junior Firpo, den versatile forsvarsspiller, som både kan spille midtstopper og back, var rygtet til West Ham og Arsenal, men de missede begge chancen for at hente den 24-årige til Premier League i dette vindue.

The Athletic skriver dog nu, at Southampton også var med i ræset om at hente ham i januar, og de var angiveligt meget tæt på at lukke handlen, der ville se ham skifte på en lejeaftale, der skulle løbe frem til sommer.

Det endte dog med at falde i vasken, hvorfor han fortsat er i FC Barcelna.

De skriver ligeså, at Southampton fortsat er interesseret i Firpo, hvorfor man vil prøve igen til sommer. Han har nemlig haft problemer med at slå igennem på førsteholdet efter sit skifte fra Betis, der kostede Barcelona £16,2 millioner.

Der var i hvert fald mange Southampton-fans, der så hans potentiale i Sevilla-klubben, og de er derfor kede af, at handlen glippede.

LÆS OGSÅ: Koeman langer ud efter PSG: “Det er mangel på respekt”