FC Barcelona forsøgte at hente ham som en del af en byttehandel med Antoine Griezmann, men havde ikke succes. De har dog endnu ikke givet op.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona i lang tid har haft et godt øje til den unge Joao Felix, der har været i Atletico Madrid siden 2019, hvor han blev hentet i Benfica.

LÆS OGSÅ: Al Nassr-træner med opsigtsvækkende Ronaldo-udtalelse

Den 23-årige stjerne har Barcelona flere gange vist udtryk for. Blandt andet har præsident Joan Laporta indrømmet, at man gjorde et forsøg på at hente ham som en del af en byttehandel med Antoine Griezmann.

Felix er lejet ud til Chelsea i resten af denne sæson, men det forventes, at han vender tilbage til Atletico, når lejeopholdet er overstået.

Det har ifølge SPORT medført, at Barcelona igen er begyndt at vise interesse for ham. Faktisk var hans navne også på tale, da de to klubber indgik en aftale om salget af Memphis Depay.

Atletico har dog en god position, når det kommer til at forhandle, da den portugisiske stjerne har kontrakt med dem helt frem til juni 2027.

LÆS OGSÅ: Mbappé med transferkrav til PSG: Hent ham til klubben

Han skrev nemlig under på en ny kontrakt i forbindelse med sit lejeophold i Chelsea. Det ændrer dog ikke på det faktum, at Barcelona stadig har et ønske om at hente ham til Camp Nou.