Det er værd at notere, at Edinson Cavani aldrig har været en fremtidens mand i Manchester United. Han blev mere eller mindre hentet som en lappeløsning over sommeren, så offensiven var besat.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente ung ecuadorianer

Det er derfor ikke nogen hemmelighed, at Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward er ved at udse sig en yngre angriber, som man ønsker at hente i de kommende transfervinduer.

Erling Håland har været oppe at vende, men også Everton-topscoreren Dominic Calvert-Lewin har vist sig at være en spiller, som mange beundrer på Old Trafford.

Det erfarer i hvert fald The Athletic.

Han har været én af sæsonens helt store overraskelser, da hans spil i den grad har blomstret under Carlo Ancelotti. Det er faktisk gået ham så godt, at han er én af de spillere, der har scoret flest mål, hvor ingen af dem har været på straffespark – elleve af slagsen.

Han er farlig i luftrummet, og han er god med kroppen. Manchester United skal dog ikke gøre sig forhåbninger om at hente Dominic Calvert-Lewin, da prisen vil være til den gode side.

Det er tidligere set, at United har hentet en Everton-angriber, da man hentede Romelu Lukaku for £75 millioner, og umiddelbart, så er Calvert-Lewin ikke værdisat meget mindre.

LÆS OGSÅ: Manchester United har sat nye Premier League-rekorder

Der er dog også noget andet, der taler imod, at United kan hente Calvert-Lewin. Det siges, at Ancelotti holder så meget af den 23-årige angriber, at han siger op i Everton, hvis de vælger at sælge Calvert-Lewin.