Memphis Depay viste ikke just forståelse for spørgsmålet om, hvorvidt han har fortrudt sit skifte til Barcelona

I sommer besluttede den Memphis Depay at skifte fra Lyon til Barcelona, efter at have været rygtet til klubben i lang tid. Det er dog ikke den mest velkørende klub, den hollandske angriber er blevet en del af.

LÆS OGSÅ: Frenkie de Jong langer ud: ‘Folk overdriver’

Den catalanske klub er ikke blot presset på økonomien, men resultaterne er også langt fra, hvad der forventes af Barcelona. Hertil hjælper det heller ikke, at der er konstante rygter om en fyring af Barcelona-træner Ronald Koeman.

På trods af, at det næppe var, hvad han havde drømt om, da han skrev under på en kontrakt med Camp Nou-klubben, fortryder Memphis dog ikke, at han har skiftet Lyon ud med Barcelona.

“Hvordan kan du spørge om det? Det er Barcelona. Jeg tror ikke, du forstår, hvor stor denne klub er, og hvad det betyder for en spiller, når man skifter til en klub som denne. Jeg vil aldrig fortryde det,” fortæller Memphis Depay til ESPN.

I stedet for at fokusere på, hvordan resultaterne har været, forsøger den 27-årige angriber at se fremad.

“Trods resultaterne er jeg virkelig glad i klubben. Det har været en svær tid for holdet. Jeg vil ikke snakke for meget om det, men folk opfører sig, som om sæsonen allerede er forbi,” siger han, og fortsætter:

“Der er så mange kampe tilbage at spille. Alt er stadig åbent. Men som spiller føler man ansvar og tager ansvar. Man bekymrer sig. Alle spillere tager ansvar i Barca. Det er normalt for en klub som Barcelona.”

LÆS OGSÅ: Vil beholde ham: Dortmund klar med tilbud til Haaland

Indtil videre er det blevet til tre mål i ni kampe for Memphis Depay i Barcelona.