Onsdag aften er der blevet meldt ud, at Antalyaspor, en klub i Tyrkiet, har erhvervet sig SønderjyskE-angriberen Haji Wright på en lejekontrakt, der strækker sig i det kommende år, hvortil de skulle have fået en købsoption.

LÆS OGSÅ: Markant lønnedgang for Messi: Lavere løn end flere Barca-spillere

SønderjyskE kommer dog med en anden historie, da de er ude at afkræfte, at man skulle have skrevet under, hvorfor amerikanske Haji Wright altså ikke officielt er skiftet.

Amerikaneren har dog ikke lagt skjul på sin vision om at forlade Superliga-klubben, men spørger man Jonas Lygaard, hvilket Ekstra Bladet har, så er der stadig nogle ting og sager, man mangler at få aftalt, før et skifte kan blive officielt.

“Der er noget økonomisk, der skiller os. Vi skal være sikre på, at de overholder de vilkår, vi har aftalt, og det er vi ikke sikre på endnu,” siger Jonas Lygaard, der stadig tror på en aftale, til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Mourinho vil hente 28-årig Manchester United-spiller til Roma

Den 23-årige Haji Wright kom til SønderjyskE sidste sommer, og han står noteret for at have spillet 29 kampe for Superliga-klubben, hvortil han har bidraget med 11 mål.