Da FC Barcelona onsdag spillede mod Granada i Copa del Rey, besluttede Ronald Koeman ikke at bruge Neto mellem stolperne. Ifølge den spanske avis er det dråben, der har fået bægeret til at flyde over for den brasilianske målmand, der nu ønsker at søge væk fra klubben til sommer.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær beklager sig: Det er hvad fodbold handler om

Efter at Ronald Koeman besluttede at stille med Ter Stegen i onsdagens opgør i Copa del Rey, skulle Neto derfor have fået nok. Pokalturneringen er ellers tradition for, at FC Barcelona bruger sin reservemålmand, så han også kan få lidt spilletid.

Ter Stegen skulle derfor spille kampene i La Liga og i Champions League, mens Neto skulle stå mellem stolperne i Copa del Rey. Neto stod da også i målet i de første runder mod Cornellá og Rayo Vallecano, men mod Granada fik Ter Stegen pladsen i målet.

Da Koeman på sit pressemøde lørdag blev spurgt om dette, svarede han med: “Jeg er ikke en træner der er tilhænger af, at man lader andenmålmanden spille pokalturneringen.”

LÆS OGSÅ: Optræk til ballade: Barcelona og PSG på kollisionskurs

Derfor er der et sandsynligt, at FC Barcelona kommer til at give slip på Neto til sommer. De har nemlig næppe lyst til at holde på en målmand, der selv ønsker at søge væk fra klubben. Skal det blive en realitet, kræver det dog, at man kan finde en klub, der kan betale, hvad Barca kræver – ifølge Marca er prisen for Neto på 111 millioner kroner.