Der skal ikke lægges skjul på, at Victor Font og Joan Laporta er de to favoritter til valget i FC Barcelona, når der den 7. marts skal findes klubbens nye mand til præsidentsædet.

LÆS OGSÅ: Manchester United kommer til at vinke farvel til chok-signing

Toni Freixa er dermed dette valgs outsider, men han tænker i samme baner som Laporta, som også har forsøgt at skabe opmærksomhed, da han satte et banner op i Madrid, hvor der stod følgende:

“Jeg kommer til at se jer igen.”

Toni Freix har nu tænkt i samme baner som Laporta, da han har valgt at hænge plakater op med teksten “Jeg vil ikke tillade, at VARentino kontrollerer La Liga”.

Han skifter altså Florentino ud med VARentino, hvor han direkte skyder med skarpt mod Real Madrids præsident, Florentino Perez. Han beskylder ham for at være i tæt kontakt med La Ligas dommere.

Der er også sat plakater op af Freixa, hvor han går i krig mod modkandidaten Laporta, som ikke deltog i klubbens præsidentdebat i sidste uge. Det kom som en stor overraskelse for alle, at han valgte at afvise.

Det gav dog mere plads til Victor Font og Toni Freixa, som dermed kunne sætte ord på deres kandidatur.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Præsidentvalget spidser i den grad til, og der bliver skudt med skarpt fra alle lejre, hvorfor det bliver spændende at se, hvem der ender med at løbe med sejren den 7. marts.