Efter ni år i klubben med forskellige roller, der strækker sig fra træner til ansvarlig for udvikling af unge spiller, har Nicky Butt besluttet at sige farvel til Manchester United. Han har nemlig besluttet sig for, at han vil prøve sig af et andet sted. Det skriver Manchester United på deres officielle hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Medie: Solskjær ringer ‘konstant’ til Manchester United-transfermål

Senest har han indtaget rollen som ‘Head of First-Team Development’, og har været med til at udvikle spillere som Marcus Rashford, Dean Henderson og Mason Greenwood. Derudover har han også selv en fortid som Manchester United-spiller.

“Jeg ved allerede fra mine dage som spiller hvor svært, det er at forlade Manchester United, men det føles som det rette tidspunkt for en ny professionel udfordring, og jeg ser frem til at udforske mulighederne, der bygger på de gode oplevelser, jeg har haft her over de seneste ni år,” fortæller Nicky Butt til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Ole Gunnar Solskjær har også udtalt sig i denne forbindelse, hvor han har givet Nicky Butt flotte ord med på vejen. De to har desuden også spillet sammen hos De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Alex Ferguson fejrede Mourinhos fyring

“Nicky vil altid være en legende i Manchester United som seksdobbelt Premier League-vinder, og naturligvis en integreret del af vores treblevindende hold. Det har gjort ham til en stor inspiration for vores akademispillere, siden han vendte tilbage til klubben,” siger Solskjær.