Frenkie de Jong langer ud efter de personer, der mener, at FC Barcelonas sæson allerede er ovre

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona ikke er kommet godt fra start i denne sæson.

LÆS OGSÅ: United vil give Wan-Bissaka konkurrence: Disse spiller overvejes

I Champions League har de tabt til både Bayern München og Benfica. I La Liga er det gået en kende bedre, men trods dette, er det kun blevet til 12 point i de første syv kampe for den catalanske klub.

Det har medført, at Barcelona i skrivende stund befinder sig på en niendeplads i den spanske liga. I front finder man rivalerne fra Real Madrid sammen med Atletico Madrid og Real Sociedad, der alle har 17 point.

Ganske vist har de tre klubber, der er i front spillet en kamp mere end Barcelona, og derfor mener Frenkie de Jong også, at det er forkert at sige, at Barcelonas sæson allerede er ovre. Faktisk mener han, at de sagtens kan nå at indhente dem.

“Folk overdriver, når de siger, at sæsonen allerede er ovre. Vi har ikke så mange point færre end Real Madrid og Atletico Madrid, og der er en masse af kampe tilbage at spille,” lød det ifølge Marca fra hollandske Frenkie de Jong.

“Så intet er tabt – slet ikke. Vi startede dårligt i Champions League, men vi har stadig alle chancer for at gå videre,” sagde midtbanespilleren også.

LÆS OGSÅ: Vil beholde ham: Dortmund klar med tilbud til Haaland

I Champions League har Barcelona noget af en opgave foran sig, da de ligger sidst i deres gruppe med nul point og en målscore på 0-6 efter to kampe. Deres næste kamp i Champions League er på hjemmebane mod Dynamo Kiev.