Søndag aften led FC Barcelona nederlag til Athletic i den spanske Supercopa. Her måtte de nemlig gå fra banen med et resultat på 2-3, efter at Athletic scorede deres tredje mål i overtiden.

Efter kampen udtalte Antoine Griezmann sig til presse, og her lagde den franske angriber ikke skjul på, at han var en frustreret mand. Det må siges at være forståeligt, da de fleste sandsynligvis havde forventet, at FC Barcelona ville vinde finalen mod Athletic.

“Hvordan tror du, vi har det?,” lød det først, ifølge Marca, før han fortsatte:

“Vi er kede af det, vrede og utilfredse. Når man taber en finale, så er det alle de følelse, man har. Athletic pressede os godt. De gav alt indtil sidste minut, og så skete der det, som skete. Vi lavede fejl i strategien, og det må vi arbejde på i løbet af ugen.”

Herefter kom han ind på, at han mener, at de ikke var gode nok til at forsvare sig. Desuden gjorde han det også klart, at deres kommunikation ikke var god nok.

“Vi forsvarede os ikke godt og kommunikerede ikke,” lød det også fra Antoine Griezmann.

Griezmann spillede selv en god kamp, og formåede at levere to mål i den ordinære spilletid. I det 90. minut fik Athletic udlignet til 2-2, hvilket betød, at de måtte en tur i overtid. Her tog baskerne sejren med et mål, der blev scoret få minutter inde i den forlængede spilletid.