Frygter det værste: Barcelona-profil pådrog sig skade

Nicolai Busekist — 22. nov 2020 07:24
Foto: Shutterstock

Lørdag aften var FC Barcelona i det 61. minut i opgøret mod Atletico Madrid nødt til at trække den mangeårige FC Barcelona-veteran Gerard Pique af banen. Angiveligt har han pådraget sig en skade i sit højre knæ, hvorfor han også haltede af banen.

LÆS OGSÅ: Koeman er sikker: Han bliver i klubben

Den spanske forsvarsspiller var åbenlyst i smerte, da han lå på græsset med en arm hævet i vejret, for at signalere, at han skulle skiftes ud. Da han fik hjælp til at rejse sig, forsøgte han at støtte på sit højre ben, men fejlede. I stedet måtte han have hjælp til at forlade banen.

Det lignede, at der potentielt kunne være tale om en alvorlig skade, efter at den spanske forsvarer blev tacklet af Angel Correa. Klubben har dog endnu ikke meldt noget ud om hans situation, hvorfor det ikke er bekræftet, at han er skadet.

Skulle det vise sig, at Pique er ude i længere tid, vil Barcelona og Ronald Koeman stå over for lidt af et problem. Det skyldes, at Ronald Araujo selv sidder ude med en skade for tiden, mens det ikke vides, hvornår Samuel Umtiti kan vende tilbage.

LÆS OGSÅ: Trincão: "Vi kommer til at nyde ham i Barcelona i lang tid"

Ikke nok med det, så forsøgte de at hente Eric Garcia i Manchester City i sommers, for at forstærke forsvaret. I kampen mod Atletico Madrid blev Pique erstattet af Sergino Dest, mens Frenkie de Jong blev skiftet tilbage i en mere defensiv rolle.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere