Thomas Tuchel er kommet fra start, efter at have overtaget trænerjobbet i den engelske klub i januar fra Frank Lampard. Søndag tilføjede han endnu en sejr til stimen, da de vandt 2-1 ude over bundholdet Sheffield United. Det var holdets tredje sejr i træk under Tuchel.

Inden søndag havde der desuden endnu ikke været scoret mod Chelsea i Tuchels tid som træner. Hjemmeholdet startede ganske vist optimistisk, men stille og roligt fik Chelsea arbejdet sig ind i kampen, som de også fik overtaget.

Chelsea fik sin føring tre minutter før pausen, men blot ni minutter inde i anden halvleg blev der for første gang scoret mod Chelsea under Tuchel, hvilket faktisk var et selvmål.

Antonio Rüdiger ville aflevere bolden tilbage til sin keeper, men Edouard Mendy tog på samme tid et skridt ud af målet, hvilket resulterede i, at bolden strøg forbi ham og gjorde stillingen til 1-1.

Det fik Chelsea dog hurtigt gjort noget ved, da de fik tilkendt et straffe, som Jorginho udnyttede til at score sejrsmålet. Med søndagens sejr er Chelsea rykket op på en femteplads med 39 point. Det betyder, at de nu har 11 point op til førerholdet i form af Manchester City, der dog også har en kamp til gode.