Vi kunne tidligere på aftenen berette, at Manchester City kom frem til, at de alligevel ikke ville være med til at støtte op om forslaget om Super League.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Manchester City forlader Super League

Det ser ud til at have været startskuddet i Premier League, da man nu kan berette, at yderligere fire klubber har valgt at gå i Manchester Citys fodspor. De fire klubber, der er tale om, er Manchester United, Arsenal, Tottenham og Liverpool, og de har alle meddelt, at de ikke længere støtter op om turneringen.

Det bekræfter de i form af et skriv på Twitter, hvilket de næsten formåede at lægge op simultant.

I Premier League mangler derfor kun at høre fra Chelsea, hvilket man kan argumentere for, er lidt underligt. Det var nemlig den første klub, der blev nævnt i forbindelse med at trække sig fra Super League, da rygterne begyndte at komme til overfladen.

I skrivende stund har Chelsea endnu ikke meldt noget ud, men der er flere medier, herunder Sky Sports, der erfarer, at Chelsea er også trækker sig fra Super League, hvorfor turneringen ser ud til at kollapse. Det samme erfarer den meget anerkendte transferguru, som også har insiderviden i branchen. Han skriver, at Chelsea er i gang med at formulere deres meddelelse, som altså bekræfter, at de også forlader Super League.

LÆS OGSÅ: Officielt: Ed Woodward forlader United