I øjeblikket spiller Gareth Bale for Tottenham, hvortil han er udlejet fra spanske Real Madrid. Den walisiske har nu givet udtryk for, at han ikke forventer at fortsætte i den engelske klub i næste sæson.

LÆS OGSÅ: Medie: Harry Kane er på radaren i La Liga-storklub

Den 31-årige kantspiller er i denne sæson udlejet fra Real Madrid, hvortil han – som sagt – regner med at vende tilbage efter denne sæson. Det har han selv givet udtryk for forud for Wales’ VM-kvalifikationskamp mod Wales.

“Jeg har ingen distraktioner. Jeg tror, at den primære årsag til, at jeg tog til Spurs i denne sæson, var for at spille fodbold først og fremmest. Jeg ønskede at være i kampform forud for EM. Den oprindelige plan var at tage en sæson i Spurs, og så stadig have et år tilbage i Real Madrid. Min plan er at tage tilbage. Jeg har ikke planlagt længere end det,” lød det fra Gareth Bale ifølge talkSPORT.

Det første halve år i Tottenham var ikke just en succes for Gareth Bale. Faktisk var det en direkte skuffelse, hvilket der netop er nogen, der er i tvivl om.

LÆS OGSÅ: Beckham henter tidligere Arsenal-back

På det seneste er han dog begyndt at vise markant bedre takter, da det i den seneste måneds tid er blevet til seks mål i 10 kampe. I alt har han scoret 10 mål i 25 kampe for Tottenham i denne sæson.