Gary Neville belyser Manchester Uniteds problemer

Nicolai Busekist — 02. nov 2020 15:51
Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Efter seks kampe er Manchester United noteret for syv point. Søndag tabte de til Arsenal, hvorfor det heller ikke her blev til point. Derfor har de ikke fået den ønskede start på Premier League-sæsonen.

LÆS OGSÅ: Manchester United er blevet tilbudt AC Milan-profil på fri transfer

Gary Neville ser det ikke som dommedag, men han understreger dog, at der er flere problemer, end der er løsninger hos Manchester United. Det fortæller han til Sky Sports efter nederlaget til Arsenal.

"Der er flere problemer, end der er løsninger. Nu har man seks midtbanespillere i klubben, og nu er Solskjær nødt til at forsøge at tvinge dem alle ind i en diamant-formation," sagde Neville til Sky Sports efter Arsenal-nederlaget.

De leverede en fornem præstation mod RB Leipzig, men diamanten ville dog fungere bedre, hvis Manchester United havde backs, der var mere effektive i forhold til det offensive spil.

"Manchester United har ikke ligefrem verdens bedste offensive backs. Shaw er okay, mens Wan-Bissaka ikke er. I diamanten kommer al din bredde fra dine wing backs, som ikke spiller positionerne særligt godt," sagde den tidligere Man U-spiller også.

Indtil videre har Ole Gunnar Solskjær haft fin succes med at lave store ændringer i startopstillingen mellem hver kamp. Nederlaget mod Arsenal er dog et bevis på, at det ikke er en holdbar løsning på sigt, ifølge Neville.

LÆS OGSÅ: Keane om Man U-trio: De vinder aldrig titler med dem på holdet

"I øjeblikket roterer han fra kamp til kamp i forsøget på at holde alle glade, men han ender med at miste sig selv med så mange ændringer. Spillerne svigter ham, så han bliver nødt til at være mere selvisk og give sin opbakning til visse spillere og måske ikke bruge dem, han ikke ønsker," rundede han af over for Sky Sports.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere