Gary Neville er af den opfattelse, at Manchester United ikke har en chance for at vinde titlen i år. Derimod har han hele tiden været af den mening, at de for alvor kan blande sig i toppen af tabellen næste sæson. Han mener dog også, at det kræver, at der bliver hentet en række nye spillere i sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Manchester City ‘har en anden tilgang end PSG’ i forhold Lionel Messi-handel

Den tidligere forsvarer mener, at der er brug for en overhaling af truppen i hans tidligere klub. Det er især i forsvaret, at der er brug for en overhaling, men han udelukker ikke, at det samme sagtens kunne ske på de offensive positioner.

“Jeg går med en forventning om, at klubben henter en midterforsvarer og måske en højreback. Lige nu bliver man også nødt til at holde øje med målmandssituationen, for en forstærkning kan også komme på tale her,” udtalte Gary Neville i sin egen podcast, Gary Neville Podcast.

David de Gea har mødt massiv kritik, efter at han i weekenden kostede De Røde Djævle dyrt, da han begik én (hvis ikke to) fejl, der endte med at koste dem point. Det er sandsynligvis derfor, at Gary Neville fremhæver, at man er nødt til at se på målmandspositionen.

Hertil fortæller han også, at han er spændt på at se, om Manchester United fortsat vil forsøge at skrive kontrakt med Jadon Sancho eller en anden højrekant. Det er han særligt spændt på, da Amad Diallo forventes at få sin debut i denne eller næste sæson.

LÆS OGSÅ: Stort slag for United: Så mange penge kræver David Alaba

“Det bliver interessant at se, om der kommer til at ske noget med højre wing-positionen og angriberposten. Jeg føler, det afhænger af, hvordan Greenwood falder til rette i de sidste måneder af denne sæson,” sagde han også.