Der bør ingen tvivl herske om, at den unge Amad Diallo leverede en rigtig flot præstation, da Manchester United tog imod AC Milan på Old Trafford i det første af to opgør i Europa League.

LÆS OGSÅ: Harry Maguire: “Vi er nødt til at spille bedre”

Han blev skiftet ind i det 46. minut, hvor Anthony Martial var nødt til at udgå, da han havde pådraget sig en skade i sin hofte. Allerede fire minutter efter beviste Amad Diallo, at det var den rette beslutning at sende ham på banen.

Efter 50 minutters spilletid lykkedes det nemlig for det 18-årige talent at sende bolden ind i nettet bag Gianluigi Donnarumma. Derfor må det siges, at han fik starte anden halvleg med et brag for De Røde Djævle, der nåede at være foran helt indtil de sidst minutter af kampen, hvor Simon Kjær fik udlignet for gæsterne.

I opgøret mod AC Milan var der bestemt også brug for, at han leverede en god præstation, da Anthony Martial blev skiftet ud med en skade, mens både Marcus Rashford og Edinson Cavani sad på sidelinjen, da de heller ikke var i stand til at spille.

Den tidligere Manchester United-spiller Gary Neville var hurtig til at kommentere på Amad Diallos præstation. Det gjorde han på sin egen Twitter-profil, hvor han blot skrev: “Penge godt brugt”.

LÆS OGSÅ: Alex Ferguson overværer fortsat Manchester Uniteds træninger

Manchester United betalte i omegnen af 156 millioner kroner for Amad Diallo, da de hentede ham i Atalanta. Den samlede pris kan dog stige til 321 millioner kroner, hvis alle bonusser bliver udløst.