Der er mange spillere, der er kendt for at være noget af en alfahan. Det gælder især Real Madrid-stjernen Sergio Ramos, som i mange år har været en af verdens bedste forsvarsspillere, hvorfor det ikke er overraskende, at mange hader at stille imod ham.

LÆS OGSÅ: Transferekspert afkræfter: Chelsea og Manchester United vil ikke hente City-stjerne

Det gælder også den 40-årige Artiz Aduriz, som dog j sommer valgte at lægge støvlerne på hylden.

Han fortæller i et interview med Marca, at der ikke er nogen tvivl om, at Segio Ramos virkelig kunne finde ud af at trykke på de rigtige knapper, hvorfor han virkelig gik ham på nervenere. Han fortæller såmænd også, at han engang ønskede at gøre ham ondt, men i stedet ramte Ramos’ holdkammerat.

“Det er klart, og jeg har fortalt Ramos mange gange, at det var et mareridt at spille mod ham, siger Aduriz ifølge MARCA.

“Makkerparret Ramos og Pepe var meget sjovt at spille imod. Jeg nød det meget, men jeg har sagt det til Sergio mange gange: det var hårdt.”

LÆS OGSÅ: Barca-stjernes statistik: Fortjener han mere respekt?

“Jeg må sige noget, jeg aldrig har sagt før: Da jeg blev sendt ud på Bernabeu, fordi jeg sendte en albue i hovedet på Mahamadou Diarra – et frygteligt og grimt slag, som jeg slet ikke er stolt af det – men jeg ville ramme Sergio Ramos. Jeg lavede en fejl i mit spring.”