Barcelona-talentet Gavi forsøgte efter Super Cup-semifinalen at lave sjov med Real Madrid-spiller Toni Kroos, men fik hurtigt slettet sit opslag igen.

FC Barcelona-talentet Gavi forsøgte at lave sjove med Real Madrid-rivalen Toni Kroos på Instagram. Han var dog hurtig til at få slettet sit opslag igen.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil sælge to spillere til Chelsea: Vil skrabe penge sammen til Haaland-køb

De to midtbanespillere spillede overfor hinanden på midten af banen under El Clasico, da Real Madrid og Barcelona tørnede sammen i den spanske Super Cup onsdag aften.

Barcelona kom bagud to gange i Saudi-Arabien, før Real Madrid i sidste ende sikrede sig en sejr på 3-2 i forlænget spiletid, hvilket sikrede dem yderligere avancement i den Super Cup.

På trods af nederlaget forsøgte Gavi at håne Kroos på sociale medier efter kampen. Det tyder dog på, at han hurtigt ændrede mening, da han slettede indlægget fra sin Instagram-historie kort tid efter.

Efter at have efterladt Kroos på grønsværen efter en kamp på midtbanen i løbet af kampen, delte Gavi et billede af sig selv, der var på vej væk fra den tyske midtbanespiller. Det skriver Daily Star.

På billedet, der blev delt uden en tilhørende billedtekst, kan man se Kroos sidde på banen med et blik af afsky og forvirring i ansigtet. Han var måske irriteret over, at han ikke fik tilkendt et frispark.

Gavi havde delt billedet på sin story på Instagram efter opgøret mellem Real Madrid og Barcelona. Han var dog hurtig til at få det fjernet igen.

Foto: Instagram

Den kun 17-årige Gavi spiller i øjeblikket sin gennembrudssæson på førsteholdet i Barcelona, som han har kæmpet sig op til gennem klubbens berømte La Masia-akademi.

Gavi blev hentet til Barcelona fra Real Betis i en alder af 10 år. Det skete tilbage i 2015. Siden da har han udviklet sig i et imponerende tempo, og klubben arbejder nu på at forlænge hans ophold.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Her er de 10 bedst betalte fodboldspillere i 2022

Efter at have fået sin debut på førsteholdet i august sidste år, kan Gavi potentielt snart blive belønnet med en ny kontrakt med en større lønforhøjelse.