FC Barcelona har endnu ikke formået at forlænge med Gavi, og nu er der nye problemer i denne forbindelse.

Barcelona-præsident Joan Laporta har onsdag udtalt, at han ikke forstår, hvorfor Gavi endnu ikke har forlænget, da han mener, at klubbens seneste tilbud er ‘mere end tilfredsstillende’.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil hente La Liga-stjerne som Andreas Christensen-afløser

Derudover har han ifølge SPORT udtalt i et interview med L’Esportiu, at han mener, at årsagen til, at den nye kontrakt ikke er underskrevet, er fordi Gavis agent, Iván de la Peña, sammenligner tilbud fra andre klubber.

Det er der dog ingen sandhed i, lyder det fra Gavi-lejren. Derimod skulle det være klubben, der er de langsomme, da Gavi og co. fortsat venter på at få et nyt kontrakttilbud.

På det seneste møde mellem Gavis agent og Barcelona-direktør Mateu Alemany skulle det være blevet aftalt, at klubben skulle sende et nyt kontrakttilbud til den unge midtbanespiller.

Det er nu to uger siden, at der har været dette møde mellem De La Peña og Alemany. På trods af dette, er der endnu ikke landet et nyt kontrakttilbud hos Gavi og hans agent, skriver SPORT.

LÆS OGSÅ: Disse 3 hold vil hente Riqui Puig

Meget kunne derfor tyde på, at der ikke er sandhed i, hvad Joan Laporta tidligere sagde i sit interview, og at det faktisk er klubben, der hænger i bremsen.