Steven Gerrard vil rigtig gerne have lov til at sende nogle penge i Manchester Uniteds retning. Han vil nemlig rigtig gerne forsøge at leje James Garner, hvilket de allerede har forsøgt at gøre én gang i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Anbefalet af Fernandes: Denne ene detaljer stopper United-transfer

Efter sigende skulle de skotske mestre, som Liverpool-legenden Steven Gerrard står i spidsen for, være klar til at forsøge at bringe ham til Skotland igen til sommer.

Det er den 20-årige Manchester United-lejesvends egen agent Steven Becks, der har afsløret det overfor mediet Stretty News.

“Da Garner fik muligheden for at forlade Watford, var der interesse fra Nottingham Forest, Blackburn, Rangers og en række andre klubber,” sagde Steven Becks til Stretty News.

Gartner endte dog med at vælge Nottingham Forest, hvor han har formået at leveret i stor stil. Derfor er hans agent også overbevist om, at både hele The Championship, en række Premier League-klubber samt netop Rangers står klar til at leje ham til sommer.

LÆS OGSÅ: Officielt: Manchester United-profil er smittet med coronavirus

“James har sat sig selv i en position, hvor, hvis han bliver udlejet igen, så vil størstedelen af The Championship og en række Premier League-klubber nok forsøge sig. Jeg ved, Brighton kan lide ham, Norwich også. Jeg ved også, at Rangers virkelig er vilde med ham,” lød det også fra ham.