Liverpool har ramt bunden i Premier League, hvor man aktuelt ligger på ottendepladsen, og det har naturligvis sat gang i alverdens spekulationer om, hvorvidt Jürgen Klopp har en fremtid i Liverpool.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det går dog anderledes fantastisk hos Liverpool-koryfæet Steven Gerrard, der netop har vundet mesterskabet i Skotland med Rangers, hvilket betyder, at de dermed har væltet Celtic af tronen.

Han fortæller dog nu, at han ikke har planer om at skulle træne Liverpool.

“Liverpool-fansene vil ikke have mig til at være manager for Liverpool Football Club. De vil have, at Jürgen Klopp fortsætter som manager, og jeg er fuldstændig enig med dem. Jeg ville ønske, I vidste, hvor meget vi elsker Jürgen Klopp.”

“Vi har én af de bedste managers til at lede klubben lige nu. Jeg elsker ham, og vi håber, han bliver i mange år. Jeg har et job her, og jeg tror ikke, det hjælper at snakke om det her. Jeg håber, Jürgen bliver i Liverpool i mange år,” siger Steven Gerrard til ITV News.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

Steven Gerrard har dog ikke lagt skjul på, at han drømmer om at vende hjem til Liverpool, men det tyder dog ikke på, at det bliver inden for den nærmeste fremtid, da han tydeligvis er stor tilhænger af at have Klopp ved roret.