Efter sigende er den italienske målmandslegende Gianluigi Buffon tæt på at vende tilbage til Serie B-klubben Parma. Dermed vil han vende tilbage til klubben, hvor hans berømte karriere begyndte for 26 år siden.

LÆS OGSÅ: Guardiola vil hente to Barca-stjerner til Manchester City

Efter at have spillet sin 685. og sidste kamp for Juventus i Coppa Italia-finalen mod Atalanta i maj, forlader Buffon Serie A-klubben, når hans kontrakt udløber i slutningen af denne måned.

På trods af sin alder på 43 år, har han ikke i sinde at stille støvlerne på hylden endnu. Ifølge Sky Sports News i Italien er målmanden klar til at slutte sig til sin tidligere klub Parma på en toårig aftale.

Det menes, at Buffon har fået tilbud fra både Barcelona og Besiktas, men målmanden synes at være fristet at slutte sig til det ambitiøse projekt i Parma, der kæmper for at vende tilbage til Serie A.

Den italienske målmand begyndte sin karriere i Parma på deres ungdomsakademi, da han var kun 13 år gammel. Han fik hans debut på professionelt niveau som 17-årig i 1995.

Han tilbragte seks år i Parma, hvorefter han skiftede til Juventus for en pris, der endte med at stige til omkring 43 millioner pund, hvilket var verdensrekord for en målmand på dette tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Chelsea afgiver forbedret bud på Inter-profil

Buffon, der var med til at vinde VM i 2006, er den italienske målmand, der har flest kampe bag sig på landsholdet, som han har spillet 176 kampe for. Dertil har han også vundet 27 trofæer på klubniveau.