Erling Haaland har i lang tid været rygtet væk fra Dortmund. Han har været kædet sammen med en lang række klubber, men en af de klubber, der bliver ved med at dukke op, er Chelsea. Nu har klubben angiveligt kontaktet Dortmund samt Haalands agent.

LÆS OGSÅ: Agent: Cristiano Ronaldo vender tilbage til tidligere klub

Den norske angriber, der siges at være på ønskelisten i store PL klubber såsom Manchester United, Manchester City, Barcelona og Real Madrid, formåede at score 41 mål i 41 kampe for Dortmund i den netop overståede sæson.

Haaland har en frikøbsklausul i sin kontrakt, men den kan dog ikke aktiveres før næste år. Flere medier, herunder The Times, har for nylig skrevet, at Dortmund vil have en enorm sum penge, hvis de skal sælge nordmanden til sommer. Efter sigende skulle de kræve hele 200 millioner euro for ham.

Ifølge Goal har det dog ikke stoppet Chelsea. De har nemlig taget kontakt til den 20-årige angribers agent Mino Raiola samt Dortmund. Det har de gjort med henblik på at vise deres interesse forud for sommerens transfervindue.

Goal skriver dog, at Haaland ikke er den eneste angriber, der står på ønskelisten i Chelsea. Angiveligt skulle de også have Harry Kane med i overvejelserne, men det hævdes, at Tottenham-angriberen ville foretrække et skifte til en af de to Manchester-klubber til sommer.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: West Ham køber Chelsea-talent

Haaland har scoret 57 mål og leveret 15 oplæg i 59 kampe for Dortmund, siden han blev hentet til klubben fra Red Bull Salzburg i januar 2020.