Ifølge Ryan Giggs er der lange udsigter til, at Manchester United igen bliver kåret som vindere af Premier League. Faktisk mener han, at der er mellem 10 og 15 år til, at det sker igen.

LÆS OGSÅ: Gary Neville belyser Manchester Uniteds problemer

Manchester United er ganske vist fortsat det mest dominerende hold i engelsk topfodbold, da de har vundet hele 20 titler. Liverpool er at finde på andenpladsen med 19 stk.

Dog har de ikke vundet Premier League siden Sir Alex Fergusons sidste sæson i Manchester-klubben i 2013/2014-sæsonen. Derfor er det mange år siden, at de sidst har kunne løfte Premier League-trofæet.

Siden da er der mange trænere, der har forsøgt at gøre Sir Alex Ferguson kunsten efter. Det inkluderer blandt andet David Moyes, Louis van Gaal, Jose Mourinho, og nu Ole Gunnar Solskjær. Der er dog ingen af dem, der har været tæt på at opnå samme succes som Ferguson.

Siden 2014 har Manchester City vundet ligaen tre gange, mens Chelsea har vundet to gange, og Liverpool vandt deres første Premier League-titel i 2020, hvorfor de samlet set har vundet 19 titler. En mere og de matcher Manchester Uniteds rekord.

Giggs mener, at tørken bliver lang

Giggs, der også tog over ved roret i Manchester United for en kort stund, da Moyes blev fyret, mener at Manchester United står over for en lignende periode uden titler, som Liverpool har været igennem.

“Ja, 100 procent,” sagde Giggs til Greatest Game Podcast, da han blev spurgt, hvorvidt han mener, at tørken vil fortsætte.

“Det kan vare 15 – 20 år. Især hvis Jürgen Klopp og Pep Guardiola forbliver i ligaen.”

“De har ressourcerne og spillerne, så vi har Liverpool at kigge til, hvor sidste gang de vandt var i 1990. Dengang tænkte de ‘vi vinder igen snart’.”

“Selv for Klopp tog det fire og et halvt år at vinde – det tager lang tid. Du er nødt til at tænke over, hvad Klopp gjorde. Han forbedrede holdet hver sæson, og så vandt de et trofæ som Champions League, og derfor så forbedringerne, hvilket fik presset til at falde lidt.”

Den tidligere Manchester United-kaptajn mener dog, at det er vigtigt at være tålmodige på Old Trafford. Uanset hvilken træner, der bliver sat i trænerstolen, bliver det ikke muligt at opnå hurtig succes.

LÆS OGSÅ: Manchester United er blevet tilbudt AC Milan-profil på fri transfer

“Enhver træner og spiller i United bliver set på som “han kommer til at vinde ligaen for os”, og sådan er det ikke,” tilføjede Giggs til sidst.