Paris Saint-Germain-stjernen Neymar er glad. Han kan nemlig fortælle, at det hele er ved at være på plads. Derfor tyder det på, at det skrider frem i forhandlingerne mellem brasilianeren og den franske storklub.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi tillbudt lukrativ toårig kontrakt af europæisk topklub

Den brasilianske stjernes nuværende kontrakt med hovedstadsklubben udløber i juni 2022. Da han endnu ikke har skrevet under på en forlængelse, har der været spekulationer om, hvorvidt han kunne være på vej væk fra Parc des Princes til sommer.

Skal man tro Neymar, er der dog ikke nogen fare for, at han er på vej væk fra den franske klub. Han har nemlig givet udtryk for, at han er glad i den franske klub, og at det hele skrider frem med forhandlingerne mellem de to parter. Han antyder derfor ganske kraftigt, at der ikke er nogen fare for, at han er på vej væk fra PSG.

“Vi er i forhandling med PSG. Der er ikke noget presserende,” sagde den tidligere Barcelona-spiller til RMC Sport tirsdag.

“Der er næsten styr på alt. Jeg har det godt. Jeg føler mig virkelig glad her i PSG.”

LÆS OGSÅ: Liverpool har udset sig La Liga-træner som Klopp-afløser

“Hvad fansene angår, så kan jeg ikke vente til, at de er tilbage på stadion. Jeg håber, at de vil støtte spillerne, og at de vil være der til at opmuntre os.”