Manchester United har ikke lagt skjul på, at man ønsker at hente en stjerneforsvarer, der skal supplere Harry Maguire, men de ønsker ikke at betale transfersummen for Joules Kounde, som det ser ud nu.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

De har derfor andre midtstoppere på radaren, men man skulle også fortsat være interesseret i at hente den 20-årige Jadon Sancho til klubben, ligesom man også vil have et alternativ til Aaron Wan-Bissaka på højresiden.

De er dog ikke vigtigere end Erling Haaland for Solskjær. Han er hans drømmetransfer, og han vægter denne signing højere end noget andet, og det gælder uanset, hvilket position, de andre potentielle signings spiller.

Det erfarer i hvert fald Laurie Whitwell, der er The Athletics Manchester United-ekspert.

“Håland er den spiller, som Solskjær ønsker til Manchester United over alle andre, uanset deres positon eller spilleren. Håland er en spiller, som United mener, de kan bygge et hold op omkring for de næste fem eller seks år,” skriver Whitwell for The Athletic.

Manchester United har tidligere forsøgt at hente Haaland til klubben. De endte dog som bekendt med at tabe kampen til Dortmund, hvor han nu scorer mål på samlebånd.

LÆS OGSÅ: Udløber til sommer: Solskjær afviser ikke kontraktforlængelse med United-spiller

De har dog ikke opgivet håbet endnu, og Ole Gunnar Solskjær har så sent som i onsdags sagt, at han stadig er i dialog med Haaland. De to kender dog også hinanden fra deres fælles tid i Molde.