Erling Haaland er ikke til salg. Det vil han kun være, hvis Dortmund får et tilbud, der er så godt, at det ikke er muligt at sige nej. Sådan forholder det sig dog ikke helt, hvis den tyske klub skal overveje at sælge Jadon Sancho.

LÆS OGSÅ: Solskjær ser sig tilfreds med andenpladsen i Premier League

Det har klubbens direktør Hans-Joachim Watzke fortalt til tyske DAZN.

“Jeg vil ikke forsøge at sige, hvor store chancerne er for, at vi får både Håland og Sancho at se i Dortmund næste sæson. Sancho har været her længere end Erling, og vi skal snakke med ham om hans fremtid,” lød det fra Hans-Joachim Watzke til DAZN, og fulgte op med:

“Hvis der er et exceptionelt tilbud på ham, vil vi diskutere det med ham og hans agent,” sagde han også.

Sidste sommer krævede de en pris på hele 108 mio. pund for Jadon Sancho. Angiveligt skulle beløbet nu være lavere, men Manchester United skulle dog efter sigende kun have interesse for en handel, hvis prisen er halveret eller tæt på halveret.

Blandt andet har Eurosport tidligere skrevet, at De Røde Djævle er klar til at indgå en handel med Borussia Dortmund om Jadon Sancho, hvis prisen ender på mellem 50 og 60 mio. pund.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand: United-profil har besluttet sig for at forlade klubben

I øjeblikket er det dog småt med andre rygter, hvor Jadon Sancho er hovedpersonen. Han har ellers tidligere været et emne i op til flere andre klubber i Premier League.