Når Arsenal og Manchester United tørner sammen lørdag kl. 18.30, må Mikel Arteta klare sig uden Pierre-Emerick Aubameyang, da han ikke står til rådighed for Arsenal-træneren i denne kamp. Det fortæller Chris Wheatley fra Football London.

LÆS OGSÅ: Ikke en del af Koemans planer: Barca-talenter er på vej væk

Hvis det viser sig, at han har ret i dette, vil det være den tredje kamp i træk, hvor The Gunners er nødt til at indtage banen uden deres anfører. Aubameyang har selv meldt ud tidligere på ugen, at årsagen til fraværet på banen, er moderens helbredsproblemer.

Træner Mikel Arteta har hele tiden holdt fast i, at både han og klubben støtter den 31-årige angriber. Derfor er de også villige til at lade ham bruge den tid, det kræver, sammen med sin familie, før han igen vender tilbage til banen.

Dog har den spanske træner hverken be- eller afkræftet, hvorvidt de er nødt til at klare sig uden Aubameyang, når Arsenal skal spille mod Manchester United lørdag aften.

LÆS OGSÅ: Pochettino afslører: Rygterne var ikke uden basis

Ifølge Chris Wheatley fra Football London, så var Arteta dog ikke opdateret om situationen, da han udtalte, at han hverken kunne be- eller afkræfte, om Aubameyang ville være klar til kamp mod De Røde Djævle. Der er dog meget, der peger på, at de kan blive nødt til at klare sig uden den 31-årige angriber endnu en gang.