FC Barcelona er hårdt ramt af skader og karantæner for tiden. Nu ser det dog ud til, at det begynder at lysne.

De catalanske giganter har store problemer med skader og karantæner for tiden. Derfor har Xavi måtte undvære flere spillere, hvilket især har omfattet spillere i den offensive del af banen.

LÆS OGSÅ: Coutinho nærmer sig Premier League-klub: Stiller krav til Barcelona

Men til opgøret mod Granada på lørdag, kan Xavi potentielt trække på til ingen yderligere spillere, hvilket naturligvis vil gøre en stor forskel. Det er Javi Miguel fra AS, der melder, at Barcelona potentielt får en tilgang af op til ni spillere.

Først og fremmest vender Luuk de Jong tilbage efter at have misset Linares-kampen på grund af en karantæne. Samuel Umtiti og Clement Lenglet forventes også at være klar til at vende tilbage til kampen mod Granada.

Hertil skulle både Memphis Depay og Ansu Fati efter sigende også have fået grønt lys af lægestaben i Barcelona. Dertil håber Barcelona også på, at både Pedri, Gavi og Abde Ezzalzouli når at teste negativ for coronavirus inden lørdag.

Ikke nok med det, så kan det også ende med, at Ferran Torres bliver udtaget til kampen mod Granada i La Liga. Det er dog ikke sikkert, at det bliver en realitet, da det kræver, at den catalanske klub når at skille sig af med Philippe Coutinho inden.

Foruden problemerne med at få ham registreret i tide, er der dog også fortsat tvivl om, hvorvidt han er klar til at spille efter sin skade. Allerede inden han blev købt i Manchester City, sad han nemlig ude med en skade.

LÆS OGSÅ: PSG vil hente Barcelona-angriber som afløser for Mauro Icardi

I det seneste opgør i La Liga hade Xavi kun mulighed for at trække på 11 førsteholdsspillere, hvoraf to af dem var målmænd. Derfor var han nødt til at udtage flere Barca B-spillere – flere af dem blev endda udtaget for første gang.