Lørdag fik FC København for alvor sat gang i denne sommers transfervindue. Her blev det nemlig afsløret, at de har købt den 22-årige polske målmand Kamil Grabara fra Liverpool.

LÆS OGSÅ: Britiske medier storroser Joakim Mæhle

Det ser ud til, at han sætter rekord, da den påståede købspris gør ham til den dyreste målmand i Superligaens historie.

Prisen er ikke officielt bekræftet, men B.T. skriver, at de erfarer, at den danske hovedstadsklub har betalt i omegnen af 18 millioner kroner for Grabara.

Foruden købsprisen, der skal betales med det samme, er der i aftalen også indskrevet en række bonusser og videresalgsklausuler. Dermed kan Liverpool ende med at score flere penge, end de 18 millioner kroner, som de i forvejen har fået for Kamil Grabara.

B.T. skriver også, at FC Københavns transferaktiviteter først lige er startet, hvorfor der vil blive offentliggjort flere transfers denne sommer.

Avisen melder, at sportsdirektør Peter ‘PC’ Christiansen har et ønske om at lave en komplet transformation af den nuværende trup. Derfor er det forventeligt, at der bliver en masse aktivitet at se i form af en række til- og afgange.

FCK har i forvejen flere målmænd i klubben, hvilket omfatter Karl-Johan Johnsson og Sten Grytebust. Derudover har de for nylig hentet den kun 18-årige Johan Guadagno, der blev hentet fra Manchester Uniteds ungdomsafdeling.

LÆS OGSÅ: Officielt: FC København henter målmand i Manchester United

Lørdag skrev det britiske lokalmedie Liverpool Echo, at FCK ville betale i omegnen af 26 millioner kroner for den 22-årige polak. Ifølge B.T. har Liverpool Echo dog skudt en del over, da prisen altså angiveligt skulle lyde på 18 millioner kroner.