Mason Greenwood scorede sit sidste mål i Premier League den 5. december 2020, før han gik på banen søndag aften, for at spille mod Brighton.

LÆS OGSÅ: Premier League-stjerne er fortsat førsteprioritet for Manchester United

Det endte han dog med at få lavet om på i løbet af kampen. Det var nemlig ham, der fik sendt bolden i nettet, der endte med at afgøre kampen, som endte 2-1.

Efter kampen gav han udtryk for, at det er noget, der er med til at give mere selvtillid for den 19-årige offensivspiler. Det er dog kun i Premier League, at der har været denne måltørke, for han scorede nemlig også mod Leicester i FA Cup’en kort inden landskampspausen.

“Det er et selvtillidsboost. Jeg har ikke scoret så meget i Premier League. Jeg scorede på hovedet, hvilket er noget, jeg har arbejdet meget bag kulisserne,” lød det fra Mason Greenwood, da han udtalte sig til BBC efter kampen, hvilket han fulgte op med:

“Det var en hård aften. Da de scorede det første mål, så vidste vi, at vi måtte reagere og levere en bedre præstation. Alle var fremragende i anden halvleg.”

LÆS OGSÅ: Manchester United har udset sig PSG-stjerne som potentiel Cavani-afløser

Marcus Rashford var manden, der scorede det første mål, som gjorde stillingen til 1-1. Brightons ene mål i opgøret blev scoret af den tidligere Manchester United-spiller Danny Welbeck.