Der har været flere rygter om, at FC Barcelona vil sende spillere videre inden nuværende transfervindue lukker i. En af dem, der kan ende med at blive sendt videre er Matheus Fernandes, der ikke har fået meget spilletid under Ronald Koeman. Efter sigende er Greimo nemlig interesseret i at leje ham, selvom han har spillet blot 17 minutter for FC Barcelona i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Avis: Dembélé har informeret Barca om sin fremtid

I sin tid betalte FC Barcelona omkring syv millioner euro for Matheus Fernandes. Hans fremtid i klubben ser dog ud til at være ikkeeksisterende, eftersom den hollandske Barca-træner Ronald Koeman ikke har vist ham nogen tiltro i denne sæson. Som angivet før, har han kun fået 17 minutters spilletid, hvilket var mod Dynamo Kiev i Champions League.

Derfor arbejder de på at finde en løsning, der er bedst for både Fernandes og klubben. Nu skriver spanske Sport, at brasilianske Gremio har givet udtryk for, at de gerne vil leje ham. Der meldes dog intet om, hvor lang en aftale, det bliver, og om der er inkluderet en købsoption. Ikke desto mindre vil det dog næppe være negativt for FC Barcelona at komme af med Matheus Fernandes.

LÆS OGSÅ: Carragher med skarp kritik af Solskjær og co. efter uafgjort

Gremio og FC Barcelona har handlet før, da den catalanske klub i sin tid købte Arthur Melo i den brasilianske klub. Om Fernandes bliver den næste spiller, der skal handles mellem de to klubber, vides endnu ikkke.