Antoine Griezmann var naturligvis glad og tilfreds efter kampen mod Athletic Bilbao. Det endte nemlig med en Barca-sejr, hvorfor han mødt pressen med et smil på læben.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona får penge i kassen: Tjener millioner på La Masia-talenter

Han fortalte her til pressen, at han er overbevist om, at FC Barcelona har holdet, der skal til for at vinde titler. Han mener sågar, at de er meget god på vej til det.

Han kommenterede dog først på kampen, hvor han sagde følgende:

“Det var som altid en svær kamp mod Athletic. De presser altid meget hårdt og deres træner er god til at forberede dem. Derudover blev det heller ikke nemmere med alt den vind. Især i anden halvleg havde vi svært ved at bygge spillet op, men det vigtigste er, at vi fik de tre point.”

Han blev herefter spurgt, hvorfor han fejrede sin scoring med bænken. Han kom her med svaret, som alle fodboldfans kan lide at høre.

“Jeg fejrede min scoring med spillerne fra bænken, da vi er et hold. Vi er alle en del af gruppen lige meget om man spiller eller ej. Derfor ønskede jeg at fejre målet med dem. Efter min mening har vi holdet til at vinde titler i denne sæson.”

Antoine Griezmann ligner dog også en spiller, som er ved at have fundet sig selv. Han virker nemlig meget mere oplagt, og han er såmænd også begyndt at score mål.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

“Jeg føler mig godt tilpas og jeg er meget glad. Jeg nyder at spille, men jeg ved også godt, at jeg stadigvæk skal give endnu mere. Jeg er meget tilfreds med, at vi har vundet vores ligakampe i 2021. Vi er på rette vej.”