Antoine Griezmann ankom til FC Barcelona i 2019, efter at have spillet i Atletico Madrid i fem år. Ifølge den franske stjerne, er han ‘stolt’ af at spille for den catalanske klub.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: Vi bliver nødt til at tale om det

Han har også givet udtryk for, at han er stolt af det, selvom det betyder, at han ikke kan få lov til at spille i sin foretrukne rolle. Dette har været fremhævet flere gange af både eksperter og medier, da det er sjældent, at Griezmann får lov at indtage den rolle, han foretrækker.

I stedet har Griezmann befundet sig som en af de to startende spillere i angrebet sammen med Lionel Messi i de seneste uger. I sin tid i Atletico Madrid var han vant til at spille som det eneste omdrejningspunkt for holdet, men sådan er det ikke længere.

Efter at have skiftet til en 3-5-2-formation, har Barcelona set deres spil blive forbedret, og det fortsatte søndag, hvor Griezmann scorede begge deres mål. Det sikrede dem en sejr på 2-1 mod Villarreal på udebane.

“Jeg forsøger at være der: blandt oppositionens centrale forsvarsspillere,” sagde han til La Liga TV efter kampen. “Jeg har brug for at skabe plads for mine holdkammerater.”

LÆS OGSÅ: Medie: Barca overvejer at sælge stjerne værdisat til 450 millioner

“Det er ikke min naturlige position, men jeg er stolt af at være i Barcelona og spille sammen med disse holdkammerater. Nogle gange bliver jeg bedt om at markere, andre gange leder jeg, men jeg arbejder altid for holdet.”