Antoine Griezmann er for nylig blevet interviewet af franske L’Equipe. I forbindelse med dette interview har franskmanden blandt andet udtalt sig om, hvordan det er at spille med Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Barca har endnu ikke sendt tilbud om kontraktforlængelse til Messi

Blandt andet gjorde han det klart, at de har et godt forhold til hinanden, ligesom han også roste argentinerens evner på banen.

“Vores forhold er godt. Vi kommer godt overens. Vi skriver sommetider beskeder til hinanden. Vi kommunikerer meget under træning,” lød det fra Antoine Griezmann, da han udtalt sig til L’Equipe.

“På banen er han naturligvis en super nem spiller at spille med. Du sender ham en melon, og han forvandler den til kaviar. Vi har ikke det pres at misse en aflevering til ham.”

“I kampene bliver tingene bedre og bedre. I år var det lidt kompliceret, fordi vi havde mange skader, og vi spillede i et system, hvor alle ikke nødvendigvis var i deres bedste position. Men vi starter en ny sæson med nye spillere. Det vil blive bedre,” sagde franskmanden også.

Griezmanns forhold til Messi har der været stillet spørgsmålstegn ved lige siden den franske stjerne skiftede til Barcelona fra Atletico Madrid i 2019.

Lige siden har der været rygter om, at Griezmann havde det svært med Messi, fordi det ikke længere var ham selv, der var omdrejningspunktet for holdet, som han havde været vant til i Atletico Madrid.

LÆS OGSÅ: Agenter mødes med Barcelona: Pjanic vil retur til Juventus

På banen formår de dog at modbevise kritikerne, da de spiller godt sammen. Derudover har de også scoret hhv. 20 og 38 mål for den catalanske klub i løbet af 2020/21-sæsonen.