Grønt lys: Endelig dato for præsidentvalg i Barcelona bekræftet

Nicolai Busekist — 17. nov 2020 08:22
Foto: Shutterstock

Sidst på eftermiddagen mandag blev det endelig bekræftet, at Generalitat de Catalunya har givet FC Barcelona grønt lys til at afholde deres kommende præsidentvalg den 24. januar.

LÆS OGSÅ: Ingen Suarez i FC Barcelonas kamp mod Atletico Madrid

Josep Maria Bartomeus afgang, som var mere af tvang, end af lyst, har resulteret i, at klubben er nødt til at afholde præsidentvalget tidligere, end oprindeligt planlagt. Oprindeligt var det planen, at det skulle afholdes senere i 2021.

Mandag eftermiddag blev der afholdt et møde mellem repræsentanterne i bestyrelsen i FC Barcelona og de forskellige afdelinger i Generalitat de Catalunya. Her blev det drøftet, hvordan man bedst kan afholde det kommende valg i klubben.

Den verdensomspændende coronaviruspandemi er selvfølgelig en stor del af disse drøftelser, da det er nødvendigt at indføre en række nye foranstaltninger, når valget skal afholdes. I Spanien er de nemlig særligt hårdt ramt af virussen.

En af disse foranstaltninger vil være, at afstemningen vil foregå på flere lokationer. Derfor vil vælgerne ikke være tvunget til at samles ét sted på et pakket valgsted, hvilket vil resultere i, at det blot udvikler sig til en supersprederbegivenhed.

LÆS OGSÅ: Victor Font: "Han er ikke en del af mine planer"

Foruden brugen af Camp Nou, vil klubben sandsynligvis også gøre brug af Ciudad Deportiva Joan Gamper, som et af de alternative valgsteder.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere