Ansu Fati har i lang tid ikke været i stand til at spille fodbold. Nu er der dog lys forenden af tunnellen. Mere specifikt er der grønt lys forenden af tunnellen.

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Mbappé og Griezmann

Det unge talent har nemlig fået grønt lys fra lægestabe i Barcelona, som har godkendt, at han sammen med resten af truppen kan deltage, når pre-season starter.

Sådan lyder det fra den spanske sportsavis Marca og deres pålidelige journalist Luis F. Rojo. Barcelona tager hul på deres pre-season den 12. juli, hvorfor der ikke er lang tid til, at Fati igen kan opleves på grønsværen.

Den catalanske storklub har dog ikke i sinde at lade ham træne med ved høj intensitet fra start. Derimod er det planen, at intensiteten skal øges gradvist, så man undgår, at han oplever et tilbagefald.

Derfor er planen, at den 18-årige stjerne skal starte med at træne for sig selv. På trods af, at han har fået grønt lys til at træne med fra den 12. juli, er det planen, at han først skal træne med resten af truppen på et senere tidspunkt.

Marca skriver desuden, at Ansu Fati føler sig godt tilpas, og at hans nuværende genoptræning går, som den skal.

Ydermere rapporterer den spanske avis, at han har et klart mål om, at han vil genfinde samme form og niveau, som han var på, inden han måtte trække sig som følge af sin skade.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta afholder møde med La Liga om Messi

På grund af sin skade blev det ikke til mange kampe for Ansu Fati i sidste sæson. Han nåede nemlig ikke at spille mere end 10 kampe i 2020/21-kampe. På trods af det lave antal kampe, lykkedes det ham dog at score fem mål og levere fire oplæg.