Der er fortsat tvivl om, hvorvidt Cristiano Ronaldo fortsætter i Manchester United, når denne sæson er overstået.

Der har været talrige spekulationer om, at Cristiano Ronaldo planlægger at forlade Manchester United allerede denne sommer.

Tilsyneladende har det fået den engelske klub til at overveje alternativer til den portugisiske stjerne. De ønsker nemlig at hente en afløser, såfremt Ronaldo beslutter sig for at forlade klubben.

Ifølge CaughtOffside og GOAL har det fået Manchester United til at tage kontakt til repræsentanterne for Everton-angriberen Richarlison.

Angiveligt skulle han være af interesse for United, da han allerede har erfaring med at spille i Premier League. Derfor kan han potentielt blive et transfermål for Manchester United til sommer.

Ifølge Transfermarkt har den 24-årige brasilianske angriber fortsat to år tilbage af sin kontrakt. Hans nuværende kontrakt med Everton står nemlig til at udløbe i sommeren 2024.

Ydermere estimerer Transfermarkt, at han har en markedsværdi på cirka 55 mio. euro. Derfor undgår United ikke at skulle til lommerne, hvis Richarlison skal hentes som afløser for Cristiano Ronaldo.

Til en start skulle det dog være Uniteds plan at vente på, at den portugisiske stjerne finder ud af, om han har en fremtid på Old Trafford eller ej. Først herefter vil de sætte seriøst ind på at finde en ny angriber.