Manchester City er i løbet af sommeren blevet kædet sammen med flere spillere. En af de spillere, de er blevet sat i forbindelse med, er den unge Barcelona-spiller Ansu Fati.

LÆS OGSÅ: Barcelona kan ikke forlænge Ansu Fatis kontrakt

Det er et rygte, der igen er blusset op i løbet af de seneste dage, da der har været forlydender om, at spillerens agent, Jorge Mendes, har tilbudt ham til den engelske klub. Det er dog ikke en mulighed, som Pep Guardiola har planer om at udnytte.

Den catalanske avis Sport skriver, at Guardiola ikke vil være interesseret i at hente Ansu Fati til Manchester City, selvom han kan hentes på en fri transfer. Fati vil være en klar forstærkning for dem, men Guardiola er af den opfattelse, at det vil gøre stor skade på ham selv, hvis han går efter det unge talent.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Pep Guardiolas hjerte stadig tilhører Barcelona. Desuden er det også alment kendt, at klublegenden har et rigtig godt forhold til den nuværende præsident i Barca, Joan Laporta.

Netop derfor føler Guardiola også, at det vil gøre mere skade for ham selv, end det vil gøre gavn, hvis han henter Ansu Fati, lyder det fra Sport. Guardiola ved også godt, at Barcelona ser den unge angriber som det helt store håb for klubbens fremtid.

Sport skriver også, at Guardiola mener, at det vil skade hans forhold til både Laporta og klubbens fans, hvis det er ham, der er med til at hente Fati til Manchester City.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil hente La Liga-forsvarer som afløser for Jordi Alba

Den spanske avis mener sågar at vide, at Pep Guardiola har meddelt Txiki Begiristain, der er fodbolddirektør i den engelske kklub, at man skal droppe enhver tanke om at bringe den blot 18-årige angriber til Etihad Stadium.