Manchester City-træner Pep Guardiola håber på at kunne sætte en stopper for Barcelonas indkøb af den unge Eric Garcia. Det gjorde han klart, da han snakkede om Garcia fremtid efter Champions League-sejren over Porto onsdag.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Barcelona har interesse i at skrive kontrakt med Eric Garcia. Det er ikke længere blot et rygte, der svirrer. Det er blevet bekræftet af Ronald Koeman, at han ønsker at styrke forsvaret med den nuværende City-forsvarer.

Den 19-årige forsvarsspiller spillede alle 90 minutter i kampen, der blev spillet på Etihad Stadium. Opgøret endte 3-1 til hjemmeholdet, hvorfor Pep Guardiola naturligvis var tilfreds med truppens indsats mod det portugisiske hold.

I forbindelse med den efterfølgende pressekonference blev Guardiola spurgt, hvordan han tror, at Garcias fremtid ser ud. I denne forbindelse udtalte han følgende:

“Jeg håber, at vi er i stand til at lokke Eric Garcia til at blive med en god kontrakt.”

Den unge forsvarsspiller står uden kontrakt i slutningen af denne sæson. Det betyder, at han på dette tidspunkt er i sin ret til at forlade klubben gratis. Det er dog forventet, at Barcelona vil forsøge at hente ham til det spanske allerede i januar.