Guardiola er villig til at give slip på Ferran Torres. Han stiller dog krav om en spiller den anden vej.

Manchester City-træner Pep Guardiola er åben for at slippe Ferran Torres. Han vil dog ikke slippe ham for enhver pris.

LÆS OGSÅ: Klip går viralt: Umtiti rasende på fan, der hopper op på hans Lamborghini

Den 21-årige angriber har været på radaren i FC Barcelona i et stykke tid, og den sportslige ledelse har kontaktet Manchester City med henblik på en handel.

Pep Guardiola er dog ikke interesseret i at sende Ferran Torres, hvis ikke den catalanske klub sender Sergino Dest den anden vej. Derudover stilles der også krav om, at Barcelona betaler en sum penge oveni. Det skriver SPORT.

Årsagen til, at en byttehandel kan blive en realitet er, at Barcelona har svært ved at finde pengene til at købe Torres.

Manchester City kræver nemlig op mod 70 millioner euro for den unge angriber. Det er svarende til 520 millioner danske kroner. Det er derfor en stor sum penge, der skal på bordet, hvis den catalanske klub skal købe den spanske angriber.

Ifølge SPORT bliver Sergino Dest ikke længere betragtet som værende uundværlig i Barcelona. På det seneste har han ikke levet op til forventningerne, og derfor er man angiveligt åben for byttehandlen.

Der er fortsat stor tvivl om, hvad Barcelona beslutter sig for at gøre i det kommende transfervindue i januar.

Catalanerne er blevet kædet sammen med et hav af spillere, men en handel, der sender Torres til Barcelona virker som den mest sandsynlige.

LÆS OGSÅ: Piqué med køligt svar til interviewer: ‘Jeg vil hellere dø’

Især set i lyset af, at klubben allerede er enig med ham om de personlige vilkår. Derfor mangler det blot, at de to klubber kan nå til enighed om en pris eller en byttehandel.