Efter opgøret mod Paris Saint-Germain i Champions League, udtalte Pep Guardiola, at han syntes, at hans tropper var i stand til at forholde sig rolige efter deres sejr over den franske klub.

LÆS OGSÅ: Medie: Laporta har lovet Messi at hente Premier League-trio

Den spanske træner sagde ligeledes, at til trods for deres føring, er både han og hans spillere klar over, at Champions League-semifinalen langt fra er ovre.

City har sikret sig en føring på 2-1 efter første kamp i semifinalen i Champions League. Returkampen skal de spille på hjemmebanen Etihad Stadium.

De sikrede sig en sejr over den franske klub, da de formåede at vinde en tabt første halvleg til en samlet sejr med mål scoret af henholdsvis Kevin De Bruyne og Riyad Mahrez.

Men PSG har dog tidligere bevist, at de sagtens kan vinde på udebane, hvilket de har gjort mod både Manchester United, Barcelona og Bayern München tidligere i turneringen. Derfor er Guardiola bestemt heller ikke overbevist om, at sejren er deres endnu.

“Jeg er sikker på, at returkampen bliver anderledes, fordi Mauricio (Pochettino, red.) vil tage ved lære og se kampen,” sagde Guardiola ifølge Goal.

“Vi vil også se kampen og ændre noget, for at være mere flydende og aggressive i vores spil.”

LÆS OGSÅ: Ryan Giggs har været i retten: Vil have sit navn renset

“Nu skal vi hvile. Jeg var glad for, at spillerne var rolige i omklædningsrummet. Ingen hjul, bare ro. For vi ved, at der kan ske noget i returkampen.”