Daily Mail kunne i sidste uge berette, at Manchester City fører kapløbet om at signe den 20-årige målmaskine Erling Haaland, og Premier Leagues førerhold får nu mulighed for at se nærmere på Dortmund-stjernen.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola kommer med rosende ord til Laporta

Der blev nemlig fredag trukket lod til næste runde af Champions League, hvor Dortmund og City blev trukket sammen til at skulle mødes i kvartfinalerne, og det endte ikke overraskende med, at Guardiola blev spurgt til interessen i Haaland.

“Han spiller for Borussia Dortmund. Jeg kan ikke lide, når folk snakker om vores spillere. Du må forstå, at jeg ikke kan svare på det spørgsmål,” siger Guardiola ifølge Citys Twitter-profil og tilføjer om Haaland generelt.

“Tallene taler for sig selv. Han er en af de bedste angriber i verden på sin alder. Jeg har set et par kampe, højdepunkter og tallene i Champions League er imponerende.”

“Jeg kender kvaliteten af denne spiller – det gør alle. Om to uger kan jeg svare bedre,” siger Pep Guardiola på fredagens pressemøde.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Chelsea, Real Madrid og Manchester United skulle ligeså være meget interesseret i at hente Erling Haaland, men Manchester City skulle altså ligge lunt i svinget til at hente angriberen, der har scoret 47 mål i 48 kampe.