Manchester City slog Schalke 04 ude i første 1/8-finale i Champions League, men klubbens spanske træner tror ikke, at de er klar til at vinde turneringen.

Med kun 10 mand på banen vandt City 3-2 ude over tyske Schalke 04 i midtugens Champions League-kamp på et mål af Raheem Sterling i tillægstiden og har dermed et godt udgangspunkt inden returopgøret.

Men klubbens spanske træner, Pep Guardiola, føler sig ikke sikker på, at det stjernspækkede mandskab fra Manchester endnu har, hvad der skal til for at løfte trofæet.

Holdet er nødt til at blive bedre til at undgå fejl, og fælden klapper, hvis de møder stærkere mandskab end det tyske, som han sagde på det efterfølgende pressemøde ifølge Mirror.

”Resultatet og tre mål er fantastisk, men vi er ikke klar til at kæmpe om Champions League-titlen. Jeg er mere end tilfreds, men det er ikke nok i denne turnering.

Vi gav dem(Schalke) to straffespark, og vi fik et rødt kort, og hvis det sker senere i turneringen, er vi ude. Vi er et underholdene mandskab at se spille, og vi scorer mange mål. Men vi mister nogle nemme bolde, og det går ikke i Champions League.

Måske lærer vi af det, men kampene bliver sværere jo længere, vi kommer frem,” som den spanske mestertræner sagde. 

Manchester City skal undvære både Fernandinho og Nicolás Otamendi, der har karantæne efter kampen i Tyskland.

Sidstnævne fik to gule kort og et rødt og begik det ene af de to straffe, som Schalke fik i kampen. I første omgang blev der fløjtet til hjørnespark på foranledning af VAR. Men Guardiola erkendte, at den endelige kendelse var i orden. Ligesom det røde kort. 

”Jeg er stor fan af VAR, men der var straffespark. Og deres andet straffespark var også i orden. Det røde kort var et rødt kort.”